lauantai 6. lokakuuta 2018

Hiukan poskipunaa, pyydän!

Espanjan-reissu on enää vain kiva muisto, vaikka rusketusta vielä onkin jäljellä. Heti piti etsiä lämmintä vaatetta päälle. 

Arki pyörähti heti eläkeläisen kiireeseen 😜 . Kielikurssi - espanjaa tietenkin - oli jo alkanut, samoin venyttelyjumppa. Ja kuntosalille nopsaan. Siellä en olekaan ollut koko kesänä - miten häpeällistä!

Venyttelyjumpassa on 30-40 ikäihmistä, melkein kaikki naisia. He huolehtivat itsestään ja kunnostaan, koska ovat liikunnallisessa ryhmässä. Siellä sen huomasinkin. Että he ovat kaikki harmaita panttereita. Harmaat hiukset, harmaa naama, harmaat huulet. 

Miten helposti harmaaseen naamaan saisikaan hehkua! Ihan kevyt sipaisu hennonväristä poskipunaa! Ei siis mitään jouluomenaposkia, ei todellakaan! Puna saa silmät loistamaan. Kevyt silmämeikkikin piristäisi väsähtänyttä katsetta, mutta sitä en sentään tohdi ehdottaa. Jos ei ole eläissään silmiä meikannut, ei siihen enää ikäihmisenä varmaan totu.

Naistenlehdet esittelevät tavan takaa meikkilöytöjä. Luen niitä, mutta tuskin olen saanut lehden kädestäni, kun olen unohtanut ne. Mutta Espanjan-matkan alla painoin visusti muistiin vedenkestävän rajauskynän merkin. Lurppaluomet ja hikoilu saavat tavalliset värit kyllä leviämään. Tuo Rimmelin kynä täytti kaikki lupaukset. Levittyi helposti eikä levinnyt. Siinä loistotuote! Pienet silmäni erottuvat, kun rajaan ne, laitan vähä luomiväriä ja vedenkestävää ripsiväriä. 

Vedenkestävän kulmavärin kanssa on ollut vaikeampaa. Omistan useammankin kynän, mutta oikein millään ei tahdo syntyä kaunista jälkeä. Hyvä kynä olisi mainio, sillä kulmakarvani ovat kovin harvat. En enää ota kestoväriäkään, koska kampaajat aina tuskailevat harvojen karvojeni vuoksi. Nyxin tavallinen puuterimainen väri on muuten hyvä, mutta kesken päivän voi nähdä toisen kulmakarvan kadonneen. 😟 . 

Harmaiden panttereiden huulille tahtoisin vielä sipaisun huulipunaa tai muuta väriä antavaa tuotetta. 💄 Ihan ohuesti vaan. Sävy olisi tärkeää valita harmaaseen ihonväriin sopivaksi. Olen nähnyt oransseja huulia, mutta minusta ne eivät oikein sovi iäkkäälle naisille. 

Omat huuleni ovat, kuten muillakin, harmaat, ja kauhistun itsekin omaa sairaan näköistä naamaani, jos huulilla ei ole punaa. Laitan sitä aina, aina, aina! Mutta ohuesti. Jos tuli liikaa, suutelen vessapaperin palasta. 💋. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti